Recent Gallery


Ο αυθεντικός σχεδιασμός του παχνιδιού Pac-man από τον Toru Iwatani!



Ο Toru Iwatani, ο οποίος ανέπτυξε το παιχνίδι Pac-Man για την Namco,στο Φεστιβάλ της ψυχαγωγίας στην Ουτρέχτη όπου παρευρέθηκε παρουσίασε τα αυθεντικά σχέδια του Pac-man του 1979
.


Το πρώτο μηχανάκι με.. μία ρόδα!!



To μονοθέσιο ηλεκτρικό scooter με τη μία ρόδα!!

 


Η Ryno Motors έφτιαξε το πρώτο μηχανάκι με τη μια ρόδα για αστυνομική χρηση!  Η μηχανή έχει αισθητήρες για την σταθεροποίηση της και την κλίση της στις στροφές.. ώστε να μην περάσει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο και ανατραπεί η μηχανή.
Το blog του κατασκευαστή Ryno Motors
Τεχνικά χαρακτηριστικά :
  1. Range Up to 30 miles

  2. Max Speed 25 mph

  3. Recharge Time LiFePo4 1 ½ hours

  4. Tire Diameter 25”

  5. Weight of Bike 125 lbs.

  6. Footprint 16” x 34”

  7. Max Hill Incline 30%

  8. Max Rider Weight 250lbs

  9. Turning Radius Zero to 3 ft.

  10. Estimated Retail Cost $3,500


Οδηγήστε έναν… καρχαρία!


Ονομάζεται Seabreacher X και είναι ένα σκάφος δύο θέσεων, που μοιάζει σαν ένα μεγάλο λευκό καρχαρία!


Χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 260hp, επιτρέποντας στο όχημα να ταξιδεύει με ταχύτητα 50 μίλι/ώρα στην επιφάνεια και 25 μίλια/ώρα υποβρύχιος (για 20 δευτερόλεπτα).
Το Seabreacher είναι σε θέση να πηδήξει μέχρι 12 πόδια έξω από το νερό και να πάρει κλήση 90 μοίρες προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και μία βίντεο κάμερα που μεταδίδει live video σε οθόνες LCD για τον πιλότο και τον επιβάτη κατά τη διάρκεια των καταδύσεων, πλοήγηση GPS, καθώς και ένα στερεοφωνικό σύστημα. Το δε κόστος του είναι περίπου £60.000

Το μεγαλύτερο μπάρμπεκιου του κόσμου!!


Το μεγαλύτερο μπάρμπεκιου του κόσμου
Ένας 30χρονος Βρετανός κατασκεύασε το μεγαλύτερο μπάρμπεκιου του κόσμου. Η κατασκευή του κράτησε 3 μήνες, το μπάρμπεκιου έχει μήκος 5 μέτρα, ύψος 3,5 και κοστίζει περίπου 12.000 ευρώ.
Στο εν λόγω μπάρμπεκιου, μπορούν να ψηθούν συγχρόνως τεράστιες ποσότητες φαγητού, όπως 1000 λουκάνικα, 500 μπιφτέκια, η εφτά ολόκληρα αρνιά και τρία γουρούνια.
Το μπάρμπεκιου το αγόρασε μία αίθουσα εκδηλώσεων και απαιτούνται τρεις σεφ για να μπορούν να το χειρίζονται.

Διεθνής κούρσα για την πρώτη 3D πορνοταινία!!




Μετά την επιτυχία του Avatar, η βιομηχανία του σεξ ρίχνεται στην αγκαλιά της τεχνολογίας: τουλάχιστον τρία στούντιο τρέχουν σε αγώνα δρόμου για την πρώτη τρισδιάστατη ερωτική ταινία, η οποία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την άνοιξη του 2011.
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Τίντο Μπρας έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι παραγωγός σε ένα 3D ριμέικ της ερωτικής του ταινίας Καλιγούλας, η οποία προβλήθηκε το 1979.
Την ίδια ώρα, η αμερικανική εταιρεία Hustler, γνωστή από το ομώνυμο ανδρικό περιοδικό, γυρίζει σε τρεις διαστάσεις μια πορνογραφική παρωδία της ταινίας Avatar, με την οποία άνοιξε η αυλαία του τρισδιάστατου σινεμά.
Νικητής της ροζ κούρσας θα μπορούσε πάντως να αναδειχθεί ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Σαν, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει στο Χονγκ Κονγκ τα γυρίσματα της ταινίας 3D Sex and Zen: Extreme Ecstacy (Το 3D Σεξ και το Ζεν: Ακραία Έκσταση).
«Δεν νομίζω ότι μπορούν να μας νικήσουν» δήλωσε ο ίδιος στο AFP. «Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας κινηματογράφου. Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα σε τρεις διαστάσεις» πρόσθεσε.
Παραδέχτηκε πάντως ότι οι τεχνικές απαιτήσεις του τρισδιάστατου σινεμά δημιουργούν επιπλέον προκλήσεις τόσο για τον ίδιο όσο και για τους πρωταγωνιστές του.
Μεταξύ άλλων, οι κάμερες τρισδιάστατης λήψης απαιτούν ισχυρότερο φωτισμό και δεν είναι τόσο ευέλικτες στο χώρο όσο οι συμβατικές κάμερες.
Η πρωταγωνίστρια Σαόρι Χάρα, 22 ετών, ομολογεί ότι κουράζεται στα γυρίσματα. «Πρέπει να δουλεύω πιο σκληρά για να μην απογοητεύσω το κοινό» σχολίασε.
Η ταινία θα κάνει ντεμπούτο το Μάιο σε κινηματογραφικές αίθουσες της Ασίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ, ενώ μια δισδιάστατη έκδοση σε DVD προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα.

Ο “Παρθενοποιητής” για όχι και τόσο “καλά” κορίτσια..!!


Ο “παρθενοποιητής” εδώ και 2 χρόνια περίπου βρίσκεται στην αγορά, είναι μια απλή κατασκευή που σώζει όμως την κατάσταση μιας και η βασική αρχή της λειτουργίας του είναι ένα σακουλάκι που περιέχει ένα υγρό που…
μοιάζει με αίμα και σπάει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Φυσικά χρησιμοποιείται για να ρίξει στάχτη στα μάτι του γαμπρού που θέλει αγνή την γυναίκα του κατά την πρώτη νύχτα του γάμου. Το προϊόν είναι κινεζικής προέλευσης και είναι διαθέσιμο και σε άλλες αραβικές χώρες.

Έρχεται ο “φόρος παρθενίας”!!


Η παραπάνω είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Γερμανία. Η ιδέα “μπήκε” στο μυαλό των οικονομικών συμβούλων της κυβέρνησης όταν είδαν πως όλο και περισσότερα νέα κορίτσια καταφεύγουν στο διαδίκτυο και πωλούν την παρθενιά τους!
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα  προέρχεται από μια 19 χρονη φοιτήτρια που προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρήματα για τις σπουδές της! Έβαλε λοιπόν μια αγγελία στην ιστοδελίδα ineed.co.nz. και υπογράφωντας με το ψευδώνυμο “Unigirl” αυτο-παρουσιάζεται ως “ελκυστική παρθένα”!
Το κείμενο της αγγελίας  αναφέρει: “Διαθέτω την παρθενιά μου σε αυτόν που θα προσφέρει τα περισσότερα χρήματα υπό τον όρο να ηρούνται όλες οι προϋποθέσεις όσον αφορά την προσωπική μου ασφάλεια. Έλαβα την απόφαση με πλήρη επίγνωση των συνθηκών και των πιθανών συνεπειών”.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια παρθένα αποφασίζει να πουλήσει “ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει” μέσω διαδικτυακής αγγελίας. Και όπως συνέβει και στις προηγούμενες περιπτώσεις οι αντιδράσεις ποικίλλουν.
Ο διαχειριστής πάντως του I Need,  Ρος ΜακΚένζι δήλωσε ότι “η πολιτική μας ορίζει ότι αν μια αγγελία είναι νόμιμη και δεν αντιτίθεται στις γενικές αρχές τις κοινωνίας μας είναι εντάξει. Παρ’όλα αυτά θα εξετάσω το θέμα αυτό περισσότερο και θα το συζητήσω με τους συνεργάτες μου”.
Σε πλήρη ταύτιση με πολλούς έλληνες πολιτικούς ο κ. ΜακΚένζι , που πιστεύουν πως “ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό!”
Έρχεται “φόρος παρθενίας”!
Τον Ιανουάριο του 2010 μία αντίστοιχη περίπτωση ενός κοριτσιού από την Βόρεια Ιρλανδία, “έπιασε” τό ποσό των 18.000 δολαρίων. Η Γερμανική κυβέρνηση, βλέποντας πως το φαινόμενο παίρνει μεγάλες διαστάσεις προχώρησε σε μία κίνηση που πολύ φοβάμαι θα βάλει ιδέες και στους δικού μας:  επέβαλε “φόρο παρθενίας” σε 18 χρονη που αποφάσισε να βγάλει σε πλειστηριασμό την πρώτη ερωτική της επαφή, πάντα μέσω internet.


Η επίσημη τοποθέτηση του οικονομικού επιτελείου της γερμανικής κυβέρνησης ήταν πως επρόκειτο για “σεξ επί πληρωμή”, το οποίο φορολογείται κανονικά. Από την ενέργεια αυτή προέκυψαν δύο πρακτικά προβλήματα:
το πρώτο ήταν πως η κοπέλα δεν μπορούσε να κόψει απόδειξη αφού για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να κάνει στην εφορία “έναρξη εργασιών” ως ιερόδουλος και το δεύτερο ήταν πως ο αγοραστής απαίτησε να γίνει δεκτή η απόδειξή του στην εφορία και να συνυπολογιστεί στο αφορολόγητό του!

Αυτοκόλλητα.. εσώρουχα!!


Τα γυναικεία εσώρουχα συρρικνώνοντας! Η μόδα κάθε φορά επιβάλει να είναι όλο και πιο μικρά και πιο διακριτικά. Το πόσο διακριτικά μπορεί να είναι με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια που με το ζόρι καλύπτουν τα γυναικεία απόκρυφα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Τέλος πάντων, η εταιρεία Shibue Couture δημιούργησε μια σειρά από εσώρουχα [αν μπορείς να τα πεις έτσι] ειδικά για να είναι όσο πιο διακριτικά γίνεται. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο σίτε της εταιρείας. www.shibuecouture.com

Το μεγαλύτερο ανθρώπινο ντόμινο της ιστορίας!!



Με τη συμμετοχή 10.276 Κινέζων, κυρίως μαθητών λυκείου, επετεύχθη το μεγαλύτερο ανθρώπινο ντόμινο της ιστορίας, το οποίο απέκτησε και τη δική του θέση στο βιβλίο Γκίνες.
Οι νεαροί, που συγκεντρώθηκαν στην πόλη Ορντός της Εσωτερικής Μογγολίας, προετοιμάζονταν επί τρεις ημέρες προκειμένου να κατορθώσουν να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ, κάτι για το οποίο χρειάστηκαν μία ώρα και είκοσι λεπτά…
Το πρώτο ανθρώπινο «τουβλάκι», ο Μενγκέ Μπατίρ, πρώην παίκτης σε ομάδα μπάσκετ του ΝΒΑ, ξεκίνησε πέφτοντας με την πλάτη και συμπαρασύροντας τους 10.275 υπόλοιπους συμμετέχοντες!
Καθισμένοι οκλαδόν και φορώντας μπλουζάκια λευκού ή πορτοκαλί χρώματος, όταν το ανθρώπινο ντόμινο ολοκληρώθηκε, σχηματίστηκαν πέντε ιδεογράμματα που σήμαιναν “Όμορφο Ορντός”.
Να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες είχε επιτευχθεί πριν από μία δεκαετία στη Σιγκαπούρη, όπου τότε έλαβαν μέρος 9.234 φοιτητές.

Λιποαναρρόφηση σε νεκρό!!





Σε λιποαναρρόφηση του νεκρού πριν την κηδεία αποφάσισε να προβεί μια οικογένεια από τη Ρουμανία, αφού ζύγιζε περίπου 400 κιλά και δεν μπορούσαν να βρουν φέρετρο για να τον χωρέσουν!
Ακόμα και να έφτιαχναν ένα που να μπορούσε να χωρέσει τον άνθρωπο τους που έφυγε από τη ζωή, θα ήταν πάρα πολύ ακριβό, οπότε αποφάσισαν να κάνουν δύο κηδείες. Η μία θα ήταν για να θάψουν το σώμα μετά την επέμβαση της λιποαναρρόφησης και η άλλη για να θάψουν το λίπος του (!!).

Τα κινητά πιο βρώμικα από την… τουαλέτα!!



Έως 18 φορές περισσότερα μικρόβια έχει ένα κινητό τηλέφωνο από αυτά που βρίσκονται στο καζανάκι της τουαλέτας, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη.


Οι ερευνητές της οργάνωσης προστασίας καταναλωτών «Which?», ανέλυσαν δείγμα από 30 κινητά τηλέφωνα και ανακάλυψαν ότι περίπου ένα στα τέσσερα ήταν τόσο βρώμικο, που είχε δεκαπλάσια ποσότητα ολικών βακτηρίων (TVC) σε σχέση με το αποδεκτό όριο, ώστε να μην μεταδώσει ασθένειες στο χρήστη.
Ο ειδικός σε θέματα υγιεινής Τζιμ Φράνσις, που ήταν υπεύθυνος για τις δοκιμές εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση των κινητών.
Για παράδειγμα, ένα κινητό είχε 39 φορές περισσότερα εντεροβακτήρια σε σχέση με το ασφαλές επίπεδο. Άλλα βακτήρια, όπως το κολοβακτηρίδιο και ο σταφυλόκοκκος, βρέθηκαν μεν, αλλά σε αποδεκτά επίπεδα.
Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι τα περισσότερα τηλέφωνα δεν έχουν μικρόβια που είναι άμεσα επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία και μπορούν να προκαλέσουν κάποια άμεση ασθένεια, όμως είναι γενικά πιο βρώμικα από όσο θα έπρεπε, με συνέπεια να αποτελούν δυνητικό έδαφος για ανάπτυξη κάποιας μόλυνσης, καθώς τα βακτήρια συνεχώς εναλλάσσονται μεταξύ χεριών και συσκευών.
«Οι άνθρωποι θεωρούν τα καζανάκια στις τουαλέτες ως κάτι βρώμικο, όμως αυτά έχουν λιγότερα βακτήρια από τα τηλέφωνά τους», δήλωσε η ερευνήτρια Σέρι Σταναγουέι.
Σε προηγούμενη έρευνά της η ίδια οργάνωση, είχε διαπιστώσει ότι μερικά πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών έχουν περισσότερα επιβλαβή βακτήρια και από το καπάκι της λεκάνης.

Ένα γλυπτό φτιαγμένο από… ανθρώπινα δόντια!!!




Ένας οδοντίατρος αποφάσισε να αξιοποιήσει τα δόντια που αφαίρουσε από τους ασθενείς του.. Δημιουργώντας με αυτά ένα γλυπτό..!!!Βρίσκεται τοποθετημένο στην αίθουσα αναμονής του οδοντιατρείου του.. και αποτελείται από 28000 ανθρώπινα δόντια!
Έχει ύψος 8 πόδια και 4 ίντσες.. και για την κατασκευή αυτού χρειάστηκαν αρκετά χρόνια καθώς και η βοήθεια των 6 μαθητών του..

Γοργόνα…?? Απίστευτο! Νεκρό πλάσμα βρέθηκε σε λίμνη της Ρωσίας!!




H γοργόνα βρέθηκε από έναν ψαρά και αρχικά είχε απαγορευτεί από τις εφημερίδες να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Πολλοί πάντως λένε ότι είναι ψεύτικες…

Δείτε τις … και τα συμπεράσματα δικά σας…

 

5 Hottest Women in Comics











Amazing Sand Sculptures Around the World


Sand sculptures can be very creative and beautiful sources for creativity and imagination. We all have enjoyed our childhood in making sandcastles and sand sculptures on the beaches as our favorite pass time activity, but we never realized that these sandcastles and sculptures can be huge and represent our artistic nature. Let us have a close look at these creative and attractive sand sculptures.





The Best of Sand Sculptures (32 pics)













The Best of Sand Sculptures (32 pics)

The Best of Sand Sculptures (32 pics)

The Best of Sand Sculptures (32 pics)

The Best of Sand Sculptures (32 pics)

The Best of Sand Sculptures (32 pics)

The Best of Sand Sculptures (32 pics)

Hot Damn Pics (64 pics)

 
Support : Venus Net | Pagak City
Copyright © 2014. blonde teen babes - All Rights Reserved
Template Created by Together Published by Venus Net
Proudly powered by Tube Girl