Home » » Street Fighter: Legacy η Ταινία έρχεται…

Street Fighter: Legacy η Ταινία έρχεται…

To Street Fighter επιστρέφει!!


Το δημοφιλέστερο παιχνίδι παγκόσμιας  πάλης που είναι βαθιά χαραγμένο στις καρδιές και τα μυαλά των Gamer  από όλο τον πλανήτη ξανάρχεται!
Το Hollywood έχει προσπαθήσει άλλες δύο φορές  και έχει αποτύχει άθλια να απεικονίσει στη μεγάλη οθόνη ακριβώς το μύθο του Street Figther!!





Εκεί όμως που νομίζεις ότι τα όνειρα δεν γίνονται αληθινά..  Επιστρέφει με μια νέα πρόκληση.. Με τον εξπέρ των πολεμικών τεχνών Joey Ansah να παίζει και να σκηνοθετεί τη ταινία (έπαιξε στο The Bourne Ultimatum) να σκοπεύει να απεικονίσει όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά το παιχνίδι!!
Το καλύτερο απ’όλα? Η Capcom έχει εγκρίνει τη προσπάθεια..
Ο Ansah δήλωσε:
«Ως δράστη, κατασκευαστή ταινιών και φαν, έχω απογοητευθεί επανειλημμένα από πολλούς που στη προσπάθεια τους να προσαρμόσουν ένα παιχνίδι.. Το σφάζουν!! Ήταν σαφές σε μένα που εργάστηκα στη κινηματογραφική βιομηχανία ότι δεν θα βλέπαμε ποτέ ένα έξοχο, πιστό, αντρικό θέμα (και καλή) ενσάρκωση του Street Fighter.. Εκτός αν ένας πωρωμένος σκηνοθέτης και φαν της πολεμικής κινηματογραφίας με τη γνώση παιχνιδιών, να ξέρει πώς να συνδέσει ένα τέτοιο επειχήρημα!»

Share this article :

Post a Comment

 
Support : Venus Net | Pagak City
Copyright © 2014. blonde teen babes - All Rights Reserved
Template Created by Together Published by Venus Net
Proudly powered by Tube Girl